Over Salon Voorveld

Beleid en Visie

Beleid en Visie Salon VoorveldSalon Voorveld is geen specifiek Instituut of Haarwerkbedrijf waar u alleen een haarwerk kunt uitzoeken. Salon Voorveld kenmerkt zich al meer dan 25 jaar als moderne en modebewuste kapsalon en hebben specifieke kennis ontwikkeld op gebied van hoofdhuid en haar problemen die wij kunnen behandelen. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van haarwerken en haaraanvullingen en kunnen u een deskundig advies en garanties bieden. Wij willen graag onze klanten een zo natuurlijk totaalbeeld geven waarin u zich het prettigst voelt met de daarbij behorende privacy.

Wanneer u specifieke wensen heeft kunnen wij u daarvoor op verschillende manieren een bepaalde service en privacy bieden. Wij komen bij u thuis, eventueel ‘s avonds, in het ziekenhuis of als u wenst in onze Salon. Wanneer u dit privé wilt bespreken kunt u uw telefoonnummer inspreken op 06-23322030.

  

Haarproblemen

Haar problemenHaarproblemen, haaruitval of het ontbreken van haar kan dan ook grote gevolgen hebben hoe mensen zich voelen. Vaak blijkt het ook een moeilijk gespreksonderwerp. Onze haaradviseuse kent al deze problemen en zal met haar deskundigheid samen met u voor een optimaal resultaat zorgen zodat u weer vol zelfvertrouwen en plezier in het leven staat.

Een perfect kapsel begint bij gezond haar, van groot belang is een goede conditie van uw hoofdhuid. Om het door u gewenste model te bereiken maar vooral dit zolang mogelijk te behouden is een juiste behandeling essentieel.

Veel mensen hebben vragen over hun haar. Dit kunnen algemene vragen zijn (Waarom groeit mijn haar zo snel of langzaam? Hoe kan ik vet of futloos haar te lijf gaan? Waarom glanst mijn haar niet of hoe komt het dat mijn haar snel afbreekt? Bij Salon Voorveld beschikken onze haarstylisten over voldoende kennis en ervaring om antwoord te geven op uw vragen. Dit kunnen wij alleen als wij uw haarconditie beoordeeld hebben en een bezoek brengt aan onze Salon.

 

Haaruitval, kaalheid door medische problemen

Bij haaruitval of kaalheid door medicijngebruik, hormoonontregeling, chemotherapie, bestraling e.d. kunt u altijd een afspraak maken met onze haaradviseuse. Een tijdelijke oplossing hiervoor kan een haarwerk zijn, in de volksmond ook wel pruik genoemd. Haarwerken worden gebruikt voor specifieke haarproblemen die zowel tijdelijk of permanent kunnen zijn. In het aanmeten voor haarwerken, haarprothesen en haaraanvullingen zijn wij gespecialiseerd en hebben een aparte ruimte waar in alle rust een kennismakingsgesprek kan plaatsvinden. De behandeling zetten wij desgewenst bij u thuis voort. Onze haaradviseuse heeft jarenlange ervaring en volgt steeds de nieuwste ontwikkelingen op gebied van haarwerken en haaraanvullingen.

 

 

 

Haarwerken

Salon Voorveld beschikt over een uitgebreide collectie haarwerken waaronder haarwerken en haaraanvullingen, zowel voor dames, heren als kinderen. Haarwerken en haaraanvullingen zijn om (gedeeltelijke) kaalheid te camoufleren en daarmee om onopvallend te worden gedragen.

Bepaalde typen haarwerken kunnen volledig naar gezicht in model worden geknipt, zijn in elke kleur leverbaar en kunnen ook gekleurd worden naar wens. Onze haarwerken hebben goede bevestigingssystemen en juiste pasvorm die op uw hoofdmaat wordt aangepast.

Haarwerken worden vaak gedragen op medische indicatie, wij zijn erkend door alle ziekenkosten-verzekeringen en medische instellingen. Informatie over deze bijdragen en de afwikkeling naar deze instellingen verzorgen wij vanzelfsprekend. Wij zijn aangesloten bij de ANKO als Erkend Haarwerkspecialist.

Wanneer u besluit een haarwerk of haaraanvulling aan te schaffen raden wij aan de informatie op onze pagina Haarwerken te lezen.

MEER WETEN OVER HAARWERKEN

Onze werkwijze

Beleid en Visie Salon VoorveldWanneer u overweegt een haarwerk aan te schaffen, doet u er verstandig aan familieleden of vrienden bij het aankoopproces te betrekken. Zij kunnen u helpen met het maken van keuzen en kunnen helpen beoordelen of een bepaald model of type bij de persoonlijkheid van uzelf past.

Salon Voorveld is een ANKO Erkend haarwerkspecialist, u bent er van verzekerd dat u vrijblijvend wordt geïnformeerd over de mogelijkheden van haarwerken en dat u tot niets verplicht wordt om af te nemen, u tekent bij ons ook geen contracten omdat wij een duidelijk en helder aankoopproces hanteren.

  

Eerste stap de “Intake”

In eerste instantie vindt een oriënterend gesprek plaats. Hierin wordt besproken wat de wensen en verwachtingen zijn en komen de voor- en nadelen, eventuele problemen, mogelijke aanpassingen e.d. aan bod. Vervolgens zal u een beslissing moeten nemen of u overgaat tot een haarwerk en zal vastgesteld worden of voor u het juiste haarwerk beschikbaar is voor het doel waarvoor het haarwerk wilt gebruiken. Valt de keuze op een haarwerk dan zal in de tweede fase keuze een gemaakt moeten worden welk model, type haar, kleur en waaraan andere eigenschappen of mogelijkheden de haarprothese moet voldoen.

 

  

Tweede stap “Aankoop proces”

Wanneer een keuze is gemaakt voor een confectie haarwerk en tevens het model, kleur, type haar en bevestigingsmethode is vastgesteld, kan de globale prijstelling van het haarwerk worden aangegeven. Daarna worden meestal een aantal diverse gekozen haarprothesen besteld om te kunnen vaststellen welke pasform en haarkleur het beste overeenkomen met uw uiterlijk of persoonlijke voorkeur. De levertijd van confectie haarwerken kan binnen 24 uur gerealiseerd worden. Als de haarwerken door ons ontvangen zijn, wordt een afspraak gemaakt voor een tweede gesprek, hetzij in onze Salon of bij u thuis. De diverse haarwerken kunnen gepast worden waarbij de uiteindelijke prijstelling voor het haarwerk vooraf wordt aangegeven. Tot op dit moment bent u tot kopen nog niets verplicht.

Confectie haarwerk wat aangepast moet worden (Semi maatwerk) b.v. haar bijknopen, vermaken e.d. wordt in eigenbeheer gedaan. Omdat aan het haarwerk een bewerking wordt gedaan bent u verplicht het haarwerk af te nemen. Aanpassingen aan een confectie haarwerk kan 1 dag tot 1 week in beslag nemen afhankelijk van de bewerking. Vooraf krijgt u een prijsopgave van het haarwerk en de bewerking aan het haarwerk.

Beslist u voor de aankoop van een maathaarwerk dan wordt een tweede afspraak gemaakt voor het aanmeten van uw hoofdvorm en wordt een mal gemaakt om het ontwerp van het montuur te laten maken indien het een full-cap of half-cap haarwerk betreft. In overleg worden de haarrichtingen dichtheid en eventueel aan te brengen scheidingen bepaald. De levertijd voor een maathaarwerk is 6 tot 8 weken levertijd. De levertijd voor haaraanvullingen is ca. 2-3 weken. Vooraf krijgt u een prijsopgave van het haarwerk of eventuele reserve haarwerken die nodig zijn. Voor maathaarwerken hanteren wij afhankelijk van het aantal haarwerken een gespreide betaling strategie.

  

Derde stap “Passen en nazorg”

Bij het aanbrengen van de haarprothese wordt uitgelegd en voorgedaan hoe men de haarprothese op moet zetten en verzorgen, eventueel wordt een afspraak gemaakt voor de nazorg van het haarwerk zeker te stellen. Ook wordt vastgesteld of u tevreden bent over het haarwerk en onze service. De haarprothese kan eventueel bijgesteld worden maar kan later ook nog worden aangepast aan uw wensen door middel van coupeknippen of mogelijke kleurcorrecties en maataanpassingen. De juiste pasvorm van het montuur speelt hierbij natuurlijk ook een grote rol. Belangrijk te weten is dat het haarwerk geleidelijk aan zijn uiteindelijke model krijgt.

 

 

Kwaliteit van onze producten

Wij werken met producten specifiek afgestemd voor haarwerksalons of instellingen met een medische achtergrond zoals Mediceuticals en Alcina die behalve een perfect eindresultaat, ook de beste supplementen geven aan uw huid en haar. Deze producten zijn hypo allergeen, veilig, duurzaam, afgestemd op alle mogelijke huid en haar problemen, bieden en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Goede doelen

Stichting haarwensen zorgt dat kinderen tot 18 jaar, die hun haar verliezen door een medische ingreep of door andere oorzaken kaal zijn geworden een haarwerk van echt haar krijgen zonder dat er kosten zijn verbonden voor ouders. Meer informatie hierover kunt u krijgen in onze Salon of alle aspecten nalezen op de website van Stichting Haarwensen.

 

Voor haardonatie kunt u een afspraak maken. Het haar wat u wilt doneren voor stichting haarwerk dient minimaal 18 centimeter in staart of 25 cm los gemeten te zijn. Wanneer u korter haar mag doneren dan is dit niet voor stichting haarwensen.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Facebook Like