Prijzen Haarwerken

Prijzen Haarwerken

Een goed advies over het dragen, behandelen, onderhouden van uw haarwerk is essentieel om ook garanties te kunnen bieden. Dit advies is gratis en vrijblijvend, ook wanneer u zich alleen wilt oriënteren kunt u een afspraak maken met onze Salon en kunnen wij u adviseren naar de mogelijkheden. Beoordelen van doelmatigheid van een haarwerk kan alleen wanneer men beschikt over voldoende vakkennis over haarwerken met name de kwaliteitseisen hieraan. Salon Voorveld is een Erkend Haarwerkspecialist,

Indicaties van prijzen

De prijs is van vele factoren afhankelijk, het zal duidelijk zijn dat een haarwerk dat op één haar vervaardigt is, duurder is dan een haarwerk waarbij grof geknoopt wordt, tevens is de kwaliteit van het haar europees, chinees of synthetisch haar ook invloed op de prijs en uiteraard de lengte van het haar. De lengte van het haar, de soort en gebruikte materialen voor de afwerking van het haarwerk zijn prijs bepalend.

Haarwerken kunnen globaal verdeeld worden in 5 prijs/kwaliteitsklassen;

Prijzen Salon Voorveld1 Confectie, volledig machinaal van synthetisch en/of echthaar vervaardigd. Prijsklasse vanaf € 350,00 tot € 500,00. Meestal geheel getrensd (machinaal geknoopt), met de hand afgewerkt. Lichtgewicht en makkelijk verstelbare maten, heeft extra bescherming aan de binnenzijde van het haarwerk.

 

Prijzen Salon Voorveld2 Confectie, combinatie van halfhandgeknoopt-machinaal van synthetisch/echthaar vervaardigd. Prijsklasse vanaf € 450,00 tot € 600,00. Deels getrensd, monofilament, (dun huidgaas) aan de bovenzijde, past zich aan de huidskleur aan. De juiste pasvorm en maat zorgen zo voor extra draagcomfort.

 

Prijzen Salon Voorveld3 Confectie (ready to wear), handgeknoopt van synthetisch/echthaar vervaardigd. Prijsklasse vanaf € 550,00 tot € 800,00. Geheel voorzien van monofilament (dun huidgaas), past zich aan de huidskleur aan. De perfecte pasvorm en maat zorgen zo voor extra draagcomfort.

 

Prijzen Salon Voorveld4 Maatconfectie, standaard pasvorm aangepast naar maat en wens van de cliënt. Prijsklasse vanaf € 600,00 tot € 1000,00. Volledig handgemaakt. Bovenzijde voorzien van luxe, dunne huidgaassoort. Zacht huidgaas aan de achterzijde. Een exclusief, comfortabel en lichtgewicht haarwerk.

 

Prijzen Salon Voorveld5 Maatwerk, volledig handgemaakt en vervaardigd. Prijsklasse vanaf € 350,00 voor deelhaarwerken, afhankelijk van grootte en afwerking. Deze prijzen kunnen oplopen tot € 1800,00 of soms nog meer, afhankelijk van uw wensen. U moet ook rekening houden met een leveringstijd van 4 tot 8 weken.

 

Wij werken met diverse (merk) leveranciers uit binnen- en buitenland die hun eigen collecties samenstellen, waardoor u een zeer ruime keuze heeft die aansluit bij uw eigen haar en coupe maar kunnen hierdoor ook in iedere prijs-kwaliteits verhouding een voordelig haarwerk leveren. U bent daardoor verzekerd van een nieuw haarwerk en niet een haarwerk waar het model nog bijgeknipt moet worden. Kleine aanpassingen zijn natuurlijk altijd direct mogelijk.

Bij een confectiehaarwerk heeft u bij Salon Voorveld de keuze heeft uit vele (ca. 1100) modellen en kleuren die zijn voorgevormd en met of zonder kleine aanpassing direct draagbaar zijn. Van verschillende haarwerken hebben wij een showmodel waarin u uit de verschillende opties een juiste keuze kunt maken. Deze haarwerken zijn zeer snel in de juiste kleur, haarsoort, coupe en maat e.d. leverbaar. Indien nodig binnen een dag. Heeft men tijdelijk een haarwerk nodig, ingeval van chemokuur, bestraling e.d. zal de keuze vaak op een confectiehaarwerk vallen.

Maathaarwerk wordt geadviseerd bij blijvende kaalheid of delen van het hoofd die nog bedekt zijn met haar, waar een haaraanvulling nodig is, geheel op maat aangemeten. Het ontwerp wordt door ons gemaakt zoals u als klant dit wenst. Hierbij worden de pasvorm, de gebruikte materialen, de lengte, de krulsterkte en andere eigenschappen precies naar wens gemaakt. Wij kunnen ook een aantal tussen oplossingen bieden zoals Flipp-inns, extensions e.d.

Facebook Like